Jump to content
Annons

About This File

Precis klar med produktionen på ett nytt beat. Det ska läggas sång på det här sen.

 

Men jag är ute efter konstruktiv kritik, vad känns rätt/fel.
User Feedback

Recommended Comments

gillar låten, jag tycker inte att det finns så mycket att säga om den. tror du kommer att lyfta låten till en helt annan nivå när du får sång på den. snyggt jobbat :)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Snyggt sound men som den är just nu så känns den lite svår bedömt.Inte mycket av en låt en men jag ska göra ett försök.med bra hook i själva toplinen på sången och bra sång kan deta nog bli intressant.hänger mycket på sången och vad du har för förmåga och kunna utväckla den från det här.Lite för amtörisch för mig för vilja bedöma igentligen svårt och skilja några linjer eller utryck av det som är nu eller få en hel het vad som vad är din igentliga tanke känsla och ide.för mig känns det som vi kan kalla det slask production bra sound men svårt och bedömma som det är.vad som hälst kan bli vad som hälst i slutet det är endå slutresultatet som är det enda som räknas det som vi vill se som en klar product.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Jo, jag har medvetet valt att inte lägga in så mycket melodier/leads just för att det inte är klart hur sången ska ligga än, men jag tänkte dela med mig om hur låten utvecklas i den här tråden och tar tacksamt emot tips rörande produktion, är det något borde plockas bort helt för att ge plats för sången?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

ja tycker själv personligen att du inte behöver plocka bort någonting, det enda jag reagerade på är att du kan sänka kicken lite i mixen och öka melodi leaden så den hörs lite tydligare men det det får du göra som du vill.

de är min personliga åsikt, ja gillar den :)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.