Jump to content

About This File

min nya house/trap låt. första droppet är house och andra är trap. :D
User Feedback

Recommended Comments

Ok! Arrangemanget och uppbyggnad funkar helt klart. Själv skulle jag nog skojat med lite mer FX i övergångarna och pauserna. Balansen mellan instrumenten funkar nästan, känns mer som det är EQ som behöver hanteras mer för att låta bas agera bas. Låter även som kicken i mitten partiet är hanterad lite galet med hur den får jobba med resten av materialet. Förstår att ideen med den tunga kicken, är att få det rått tillsammans med kicken, men den låter nästan som den blir klippt i den volym av frekvensband den behöver till skillnad från den andra kicken som är djup och pumpar.

Prova i framtiden att skicka reverb på en separat ut-bus när det gäller synthar och reverb. Gör du det kan kan du köra sidechain kompression på detta reverb som jobbar mot själva synthen. Det kommer göra att då synthen har en ett ljud kommer kompressorn att dämpa reverbet hur pass mycket det hörs och släppa fram det då synthen inte har ett ljud längre. Gör du så kommer du få ett mycket cleanare sound och ett skönt pump som du kan misshandla på många sätt utan att påverka själva synthens egna ljud i samma utsträckning.

 

Kör på! :)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.