Jump to content

Blindfolded (preview) mp3

Sign in to follow this  

1 Screenshot

About This File

Ett första remix på en egen låt. Ge mig gärna feed-back!
User Feedback

Recommended Comments

Som skiss funkar det. Du får jobba mer på val och antal av instrument. Få lite intressantare rytm av trummor och bas-synth. Känns just nu lite som någon blandning av Euro-pop och Happy-hardcore. Flödet funkar helt ok. Behövs jobbas mer på soundet för att få rätt och mer punch. Speciellt då du har dina två nots "techno"-hits i mellan åt. SKulle nog även behövas jobbas för lite smidigare övergång till dina tempo breaks med den där pitch up-down synthen. De kan fylla sin funktion helt klart men rätt säker på att det kan poleras lite mer så det inte blir den form av interupt det är just nu. Tystnad och breaks kan absolut ha kool effekt i låtar, men då måste de vara lite riggade för det. Bara fortsätta kommer det bli ännu bättre!

 

Keep it up! :D

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Tack SinSonic för bra respons! Som du märker är jag inte så van att arrangera låtar elektroniskt, utan är lite yxigt old school i min sätt att jobba.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Anatta
   Tjena. är helt ny på forumet så får börja med o säga hej till er alla
   Hoppas att jag inte postar det här på fel ställe men jag har en del låtar jag gjort som jag gärna vill ha lite feedback på. Jag har några remixer också men tänkte att jag börjar med att lägga ut en egen låt som jag gjorde för ett tag sedan nu. Mina polare diggar den här men vill veta lite vad andra tycker också. 
   Skriv gärna lite vad jag kan förbättra också så jag kan bli ännu bättre:))
   Hälsningar Gabriel (Anatta)
  • By willekillen12
   https://open.spotify.com/artist/7hmzjtb91NTHt02dlaiBRn?si=a3ingvP6RiaIW2rL92Vn2Q
   Min nya låt! Lyssna :)
  • By Sthlm Act
   Hej!
   Sthlm Act söker nu samarbete med textförfattare inom EDM. Har flera låtar som behöver text och ev. topline under 2020. Sångare/sångerskor finns men om du kan sjunga så är det naturligtvis ett stort plus. 
   Lyssna gärna nedan för referens.
   Skriv till oss på:  manager@sthlmact.com
    
    
  • By eeelias
   Hej!
   Jag började intressera mig för att skapa musik för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag har lärt mig mycket på vägen och har nu lagt upp en låt på SoundCloud som jag känner mig relativt nöjd med, men den kan såklart bli bättre.
   Jag önskar därför lite tips om vad som kan förbättras. Saker som jag kan tänka på när jag gör min nästa låt osv. Alla goda råd är såklart välkomna!
    
  • By DJ Huge
   Tjena!
   Gör mitt första inlägg här eftersom jag hörde att man kunde få feedback, så här är en låt jag gjorde för ungefär en månad sen. Har producerat musik i ungefär ett och ett halvt år nu. Skulle bli kul att se vad folk tycker om denna. Namnet är bara det första jag kom att tänka på ;).
   P.S. Jag har masterat låten med ett preset men masteringen kommer låta annorlunda när den är helt klar
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.