Jump to content

1 Screenshot

About This File

Hej

 

Skulle vara roligt att höra hur folk uppfattar min nya låt.

Det har varit ganska mycket hatande mot den här subgenren av house ett tag nu och folk verkar tro att det är världens enklaste musikstil att producera.

Själv känner jag att det har tagit många år att komma hit, och bara på just den här produktionen ligger många många arbetstimmar.

 

Jag har varit väldigt dålig på att ge feedback åt andra här på forumet men det ska bli ändring på det nu! :)
User Feedback

Recommended Comments

Tjo! Låter snyggt, bra ljud och intressanta vändningar. Snygga buildups, har inget tekniskt att klaga på, lyssnar via lurar men tror att det skulle låta bra i stereon också! Själva "snacket" funkar inte för mig, tycker att låten är för bra för att lägga in snack! bra jobbat

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Tack för feedback!

Tyvärr är ju predikan i lite dålig kvalitet. Har försökt rädda den så gott det går med exciters och andra pluggar. Kanske är det som du säger att den inte riktigt håller måttet och att det därför blir spretigt, har faktiskt inte alls testat att muta de spåren :)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Sköna vibbar. Väldigt härligt "ommpf" kicken har tillsammans med bas och clap. Gällande texten och snacket tycker det funkar rätt bra. Kan helt klart finns där. Har du testat köra lite andra filter som chorus, någotn form av synthize och annat på snacket för att ge det en helt annat tonläge än på rösten än vad det har original? Skulle rösten kunna bli råare/misshandlad. :)

Kepp it up!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Gillar den, intressant och bra arrangemang. Tekniskt har du järnkoll på genren. Kan nog hålla med Catpaintrip att låten är så bra att den kanske fungerar bättre med färre inslag av "kvinnlig predikan". Det kanske räcker att lägga in onelinern "Warlord are enemies to God" på ett speciellt tema/del av låten, dvs som en refräng? Om du vill förtsätta på temat Warlords så kan det vara en ide att mot slutet lägga in delar av tal från några klassiska "Warlords". typ Hitler, Stalin mfl - det finns en hel del att plocka från YT med motsvarande ljudkvalitet som nuvarande voice.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

tack hörni!

Vad gäller texten så handlar det om warlocks, dvs trollkarlar som Harry Potter :)

Jag har inte testat alls att syntisera rösten, då jag varit rädd att göra den otydlig, men det är klart något jag borde prova och se om det flyger.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Anatta
   Tjena. är helt ny på forumet så får börja med o säga hej till er alla
   Hoppas att jag inte postar det här på fel ställe men jag har en del låtar jag gjort som jag gärna vill ha lite feedback på. Jag har några remixer också men tänkte att jag börjar med att lägga ut en egen låt som jag gjorde för ett tag sedan nu. Mina polare diggar den här men vill veta lite vad andra tycker också. 
   Skriv gärna lite vad jag kan förbättra också så jag kan bli ännu bättre:))
   Hälsningar Gabriel (Anatta)
  • By willekillen12
   https://open.spotify.com/artist/7hmzjtb91NTHt02dlaiBRn?si=a3ingvP6RiaIW2rL92Vn2Q
   Min nya låt! Lyssna :)
  • By Sthlm Act
   Hej!
   Sthlm Act söker nu samarbete med textförfattare inom EDM. Har flera låtar som behöver text och ev. topline under 2020. Sångare/sångerskor finns men om du kan sjunga så är det naturligtvis ett stort plus. 
   Lyssna gärna nedan för referens.
   Skriv till oss på:  manager@sthlmact.com
    
    
  • By eeelias
   Hej!
   Jag började intressera mig för att skapa musik för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag har lärt mig mycket på vägen och har nu lagt upp en låt på SoundCloud som jag känner mig relativt nöjd med, men den kan såklart bli bättre.
   Jag önskar därför lite tips om vad som kan förbättras. Saker som jag kan tänka på när jag gör min nästa låt osv. Alla goda råd är såklart välkomna!
    
  • By DJ Huge
   Tjena!
   Gör mitt första inlägg här eftersom jag hörde att man kunde få feedback, så här är en låt jag gjorde för ungefär en månad sen. Har producerat musik i ungefär ett och ett halvt år nu. Skulle bli kul att se vad folk tycker om denna. Namnet är bara det första jag kom att tänka på ;).
   P.S. Jag har masterat låten med ett preset men masteringen kommer låta annorlunda när den är helt klar
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.