Jump to content

1 Screenshot

About This File

Hej

 

Skulle vara roligt att höra hur folk uppfattar min nya låt.

Det har varit ganska mycket hatande mot den här subgenren av house ett tag nu och folk verkar tro att det är världens enklaste musikstil att producera.

Själv känner jag att det har tagit många år att komma hit, och bara på just den här produktionen ligger många många arbetstimmar.

 

Jag har varit väldigt dålig på att ge feedback åt andra här på forumet men det ska bli ändring på det nu! :)


User Feedback

Recommended Comments

Tjo! Låter snyggt, bra ljud och intressanta vändningar. Snygga buildups, har inget tekniskt att klaga på, lyssnar via lurar men tror att det skulle låta bra i stereon också! Själva "snacket" funkar inte för mig, tycker att låten är för bra för att lägga in snack! bra jobbat

Link to comment
Share on other sites

Tack för feedback!

Tyvärr är ju predikan i lite dålig kvalitet. Har försökt rädda den så gott det går med exciters och andra pluggar. Kanske är det som du säger att den inte riktigt håller måttet och att det därför blir spretigt, har faktiskt inte alls testat att muta de spåren :)

Link to comment
Share on other sites

Sköna vibbar. Väldigt härligt "ommpf" kicken har tillsammans med bas och clap. Gällande texten och snacket tycker det funkar rätt bra. Kan helt klart finns där. Har du testat köra lite andra filter som chorus, någotn form av synthize och annat på snacket för att ge det en helt annat tonläge än på rösten än vad det har original? Skulle rösten kunna bli råare/misshandlad. :)

Kepp it up!

Link to comment
Share on other sites

Gillar den, intressant och bra arrangemang. Tekniskt har du järnkoll på genren. Kan nog hålla med Catpaintrip att låten är så bra att den kanske fungerar bättre med färre inslag av "kvinnlig predikan". Det kanske räcker att lägga in onelinern "Warlord are enemies to God" på ett speciellt tema/del av låten, dvs som en refräng? Om du vill förtsätta på temat Warlords så kan det vara en ide att mot slutet lägga in delar av tal från några klassiska "Warlords". typ Hitler, Stalin mfl - det finns en hel del att plocka från YT med motsvarande ljudkvalitet som nuvarande voice.

Link to comment
Share on other sites

tack hörni!

Vad gäller texten så handlar det om warlocks, dvs trollkarlar som Harry Potter :)

Jag har inte testat alls att syntisera rösten, då jag varit rädd att göra den otydlig, men det är klart något jag borde prova och se om det flyger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...