Jump to content

About This File

Dubstep-låt från några månader sen, enjoy, och följ mig på www.soundcloud.com/estherlivia ! :wub:


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • By WadRambo
   Hej! Jag håller på göra en remix av en låt då jag har acapellan från Tupac - Thug Life. Vid vissa delar av texten så hör man vissa ljud från bara höger högtalare (hörlur) och jag vill ta bort dessa ljud. Jag tänkte göra såhär: ta den delen av texten som jag vill ändra på och skapa en till som jag lägger över (och mutar den originala) och med den nya gör jag så att man endast kan höra det på vänster sida, men jag vill göra så att det hörs på båda sidorna. Så det blir mono i princip. Då kommer man bara höra rappandet och inte dessa andra ljud. Hur gör man det här?
   Tack på förhand!
  • By secure
   Hej kära forumvänner 🙂
   Jag står i valet och kvalet för inköp av ett nytt produktions program! Jag har sedan länge tillbaka använt reason 3,4,5+record och nu Reason 6. Jag älskar programmet då jag sysslar med Hip-Hop och lite dance/house men nu börjar jag verkligen sakna VST-pluggar och vill ha ett program som ännu mer underlättar produktionen där jag även kan använda just VSTi som exempelvis NI Massive.
   Det står just nu mellan Ableton Live och FL Studio 10 då jag börjat jobba en hel del med Dubstep och DnB. Kan någon uttala sig om dessa program och kanske hjälpa mig på traven här? 🙂
   En fördel är också om man kan leka med det på ett smidigt sätt Live men det är inte avgörande! Jobbar med controllers och midiklaviatur så en smidig lösning på det är också att föredra!
   Tacksam för svar 🙂
  • By MLT
   Hej,
   När jag ska spela in med min MIDI-keyboard i fl studio (10) så kan man säga att själva inspelningen blir klippt. Om jag t.ex. spelar ett ackord en takt och sedan byter till ett nytt ackord så kommer bara ett "pip" från det första ackordet och sen är det tyst så länge som jag spelade det. Sen när jag bytt ackord så är det samma sak där, när jag först tryckte ner tangenterna så blir det som ett "pip" i piano rollen i FL. Det som jag skiver "pip" om är alltså en super kort not i piano rollen.
   Jag är ledsen för den dåliga beskrivningen, men det är svårt att förklara på ett bra sätt så man förstår.
   Jag undrar om någon har en lösning? Eller, om någon har haft liknande problem, och lyckats lösa det?
   PS. Mina MIDI inställningar i FL är korrekta.. tror jag. Jag får ljud när jag spelar på keyboarden, och det klipps inte av så länge jag inte recordar det jag spelar.
  • By ReZaRz
   Hej! Jag har laddat ner sylenth till Fl men det säger thanks for trying this demo även om det står registrerad
   Finns det någon fil som man ska ta bort eller något? Tacksam för svara 😄
  • By samuel-j
   Hej! kort och snabb fråga..
   Hur går ni till väga när ni stretchar en ljud fil i fl studio? alltså om ni har en acapella som går i 125 bpm, och ni vill få den att gå i 130 bpm? hur gör ni då? tacksam för svar 🙂
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...