Jump to content

About This File

Hejsan! Jag håller på att släppa min första singel som jag ska skicka runt till ett gäng skivbolag. Så jag undrar vad ni tycker om musiken och ifall kvaliten duger.

Jag har spelat in allt hemma. Har även gjort mixningen och mastringen hemma, har inte haft så stor koll på hur man gör utan har bara läst hur man gör på nätet och sedan försökt själv. Så om ni har några synpunkter eller tips så är jag tacksam för det.

 

Om ni går in på www.myspace.com/lostperros så hittar ni de restrerande 4 låtarna och mer.

 

Tack!
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • By ONSatan
   Hello,
   Finns det något liv kvar i forumet? (har själv inte varit aktiv på några år…). Tråkigt att tidningen försvann!
   MEN, jag hoppas ni kvarvarande kan hjälpa mig. Har en låt som jag med ojämna mellanrum försökt få klar under ett par år. Jag har ändrat sångmelodi 5+ gånger och testat 4-5 mickar samt spelat in sången säkert 50 gånger…%¤”#!!
   Jag vet att jag är en kass sångare men jag vill i alla fall få ihop det någorlunda OK. Det ska ju vara åt det punkiga hållet och vad är mer punkigt än äkta ”do it yourself attityd”?
   Det jag laddat upp är första minuten på låten och där hinns vers, förrefräng och refräng med. Jag vet att ”solot” i början är simpelt och stelt spelat men jag vill ha det så (det kommer sen igen senare i låten fast men en skuggande gitarr som har massa massa effekter).
    
   Så, det jag vill ha hjälp med:
   1.       Sången. KAN den ens gå som den gör (melodin)?
   2.       Vad kan jag göra för att sången ska komma fram men fortfarande ligga I mixen och inte PÅ mixen?
   3.       Kan jag göra något med sången så att den skaver mindre (men fortfarande har kvar mig som sångare)?
   4.       Jag kommer spela in refrängen igen, någon som har ett tipps på hur den kan ”explodera” få mer attityd, vara ”uppkäftigare”?
   5.       Övrigt vad gäller mixen, tips?
   Jag vill ju att det ska låta ”eget men bra” J Dock, jag har nog tänkt på Misfits och nått modernare typ Sum41 då jag gjorde låten. Får gärna låta lite farligt/punkigt men med hyfsat bra ljud.
   Bockar och bugar för er som orkar lyssna/tänka!
  • By Hugo Karlsson
   Tjena! jag spelar i ett band som heter "Washed" och vi i bandet brinner för det vi gör. vi har snart spelat i ett år och har i princip nästan repat varje dag. spelat runt 9-10 gig och spelat in 2 singlar och 1 EP. vi är riktigt missnöjda med våra låtar vi har inspelade hittills, riktigt dåligt inspelade enligt oss. (gillar inte ljudet) nu är det såhär att vi vill spela in ett album, vi är redo för det. vi vill ut o spela mer osv osv. vi är riktigt hungriga. det enda problemet är att vi är 3 unga grabbar som inte har speciellt mycket pengar. vi vill ju helst spela in en platta på 20-25 låtar, vilket skulle vara riktigt dyrt om man även skulle gjort det hos en "billig" studio. vi gav 3000 per dag i den studion vi har spelat in hittills. vi skulle vara oerhört tacksam för det minsta lilla tipset vi kan få! (skivkontrakt som skulle kunna vara intresserade) (studior som är villiga att samarbeta med något så stort etc).
   vår spotify
   https://www.facebook.com/OfficialWashed/
  • By rasmus507
   Hallå!
   Här är min senaste release på PR Records. Tänkte dela den med er
   Gillar ni den så finns hela låten på spotify, itunes, beatport m.m
    
   https://pro.beatport...-in-you/1669320
    
   https://itunes.apple...le/id1064987213
  • By Johan Berg
   Hej,
   Är en grinig gubbe som gillar att pilla elektronisk musik, gå på konserter, skriva texter, remixa m.m.
   Spelar i Batch ID och har släppt en skiva på bolaget EKP samt några DIY-släpp och liknande.
   Gillar även att samla på vinyler och har börjat återupptäcka kasetten. Har bred musiksmak och förutom elektronisk musik gillar jag gammal svensk punk, hårdrock och närliggande genrer. Gillar texter, och de får gärna vara politiska.
   Nedan ett par youtubeklipp med mitt projekt Batch ID.
   https://www.youtube.com/watch?v=HxQj9G4tLVU
   https://www.youtube.com/watch?v=bHk4nzDa4mE
  • By Vackerdag
   Handlar om en kille som blir kär i en tjej som visar sig vara helt utflippad... knäpp. Så han ber henne att dra för han vill inte vara kär i henne men han kan inte sluta.
 • Senaste låtarna

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.