Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Hej! har spelat musik i 35 år men är hopplöst efter då det gäller ”moderna” lösningar. Mitt senaste köp av klaviatuinstrument var en Korg M1... Efter det har det bara blivit akustiskt piano och olika stränginstrument. Nu har jag en laptop (PC med Windows 7) och en MIDI/USB-kabel och vill koppla ihop min gamla M1 med laptopen och hoppas att det går att hitta ett gratis (till att börja med) program med Rhodes och andra ljud. har precis noll koll på detta så jag behöver hjälp att komma igång. •vad ska jag ladda hem för program? •var hittar jag ett Rhodesljud till programmet?
 3. Hejsan Jag söker en kompositör, mixare, producent eller vad du nu kan vara, för samarbete.. Jag är textförfattare, skriver både svensk text och engelsk. Och föredrar mest pop, rock, och pop/rock influerande stilar. Dansband och country. Ballader står ganska högt i kurs bland mina favoriter. Jag är ganska allätare när det gäller stilar
 4. Tack Homer för fina ord. Glädjer mig att du gillar.
 5. Yesterday
 6. Version 1.0.0

  3 downloads

  Mycket oslipat, ett första utkast Numera utan skavanker Ja det e ju en loop så den slutar där den börjar och tvärtom. Bör loopas en gång för att komma till sin rätt (tycker jag)
 7. Offentligt meddelsnde säger ni-
  Inte fan vet jag men, säger

  Om man alltid gör som man alltid har gjort
  så kommer det alltid att bli som det alltid har vart

  Visdom

 8. Keyscape. Just saying! Spectrasonics. Kolla demo.
 9. Piano - jag har Keyscape från Spectrasonics. Jag tycker det håller riktigt bra klass. Kolla DEMO! /Pianist
 10. Här är en till som är nyfiken på Native Instruments. Någon som har koll på deras pianon?
 11. Det är bara att göra ett nytt Logicdokument, du behöver bara ett stereospår, lägg lämpliga effekter på masterregeln... :-)
 12. Jag har nu bounchat en låt i logic pro x. Nu vill jag mastrat den, då undrar jag hur jag går vidare och i sådana fall vad är det för spår jag ska använda och hur öppnar jag ett sådant masteringspår ?
 13. Efter några hektiska veckor och hot om konkurs är nu Luthman tillbaka igen. Som Studio rapporterade den 15 oktober så begärdes distributören Luthman SMTTS AB i konkurs. Glädjande nog har vi meddelats om att företaget, som nu heter Luthman Nordic AB, är igång igen och tar order precis som vanligt och levererar inom några dagar. Företaget meddelar också att de har många varor i lager och får påfyllning inom kort där det finns luckor. Luthman är i skrivande stund på väg att flytta till nya lokaler i Rosersberg, strax söder om Arlanda utanför Stockholm och från och med den 15 december kommer hela huvudkontorets verksamhet skötas därifrån. Luthman Nordic AB är distributör för bland annat Gibson, Alto, Blackstar, Cort, M-Audio, Apogee, K&M, Akai, GHS Strings med flera. Webbadress: www.luthman.se
 14. +1 Samma här. Jag försöker också bilda mig en uppfattning om vilka som är bäst! Någon som har erfarenhet av nämnda Spitfire eller Native Instruments?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...