Jump to content
Annons

Mixa dina låtar på resande fot – test av 3 trådlösa hörlurar


HoboRec

462 views

Trådade hörlurar i all ära, men vill du skapa musik på resande fot kan det vara smidigare med trådlösa. Ulf Blomberg testar tre par från Sennheiser.

För ett tag sedan tåg jag tåget hem från studion och tänkte passa på att göra lite editeringsjobb på vägen. Jag insåg då att hörlursuttaget på min laptop var trasigt och jag önskade plötsligt att jag hade ett par trådlösa hörlurar. När jag började fundera mer på det så slog det mig att hörlurar med aktiv brusreducering kanske vore bra att ha när en ska jobba på resande fot i miljöer med mycket ljud. Jag hörde av mig till några av de hörlurstillverkare jag vet gör just trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering angående min idé. Sennheiser var positiva till idén och jag fick välja ut några modeller att testa.

Jag lånade ett par MB 660, HD 4.50 och Momentum On Ear Wireless. Alla tre paren fungerade bra, men hade sina klara för och nackdelar som skilde dem från varandra. Se min video ovan för en mer detaljerad bedömning.

Ulf Blomberg
Producer & Audio engineer
+46709184758 | www.hoborec.com

Läs mer: HoboRecs samtliga blogginlägg >

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...