Jump to content
Annons

Vikten av pauser i musikproduktionen (och möt nya studiohunden)


HoboRec

423 views

Att ta pauser när en jobbar med ljudproduktion viktigt. Tyvärr kan det vara svårt att komma ihåg när en blivit djupt försjunken i ett projekt. Jag kan utan problem sitta nästan en hel dag med en mix utan att ta paus, eller knappt ens äta. När jag sedan tar en paus och återgår till arbetet så inser jag ofta att både hörseln och den allmänna uppfattningen av vad jag håller på med är oklar. Av bland annat den anledningen har jag en längre tid funderat på att skaffa en hund så jag blir tvungen att ta regelbundna pauser och gå ut för frisk luft. Nu har det blivit så och det fungerar ypperligt. Jag har dessutom blivit medveten om att det är lite av ett fenomen, det här med studiohundar.

Ulf Blomberg
Producer & Audio engineer
+46709184758 | www.hoborec.com

Läs mer: HoboRecs samtliga blogginlägg >

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...