Jump to content
Annons
  • inlägg
    6
  • kommentarer
    0
  • visningar
    9 568

Shrine of Distortion


Hellpig

459 visningar

OK, tyckte det var dags att starta en blogg - man får väl se om man kommer att orka uppdatera den men jag hoppas så. Till att börja med så är "Shrine of Distortion" ett namn som jag använt både som band/artistnamn och som samlingsnamn för diverse projekt jag gjort. Lite som ett bolagsnamn ... fast det är ingen bolag. Så, tänkte även ta en lite genomkörare på de projekt som är aktuella:

* Dressed-To-Kill-projektet.
Jag drog igång detta sommaren 2009 eftersom jag var nere i en kreativ svacka och kände att jag spelade för lite gitarr. Det hela artade sig till en KISS-tribute i form av en inspelning av hela deras platta "Dressed to Kill". Varför det blev just den kan jag inte svara på, jag hade bara klart för mig att det skulle vara en av deras tidigare plattor eftersom det är de albumen som är något att ha! Det finns grunder till alla låtarna lagda plus en bonuslåt (Shout it out loud, som lades till på request av Valle) och egentligen är det inte så mycket kvar att lägga till innan det är redo för mix. Har lagt ut en råmix av "Love her all I can" på tuben och skall lägga in en länk senare, när jag kan göra det. Kan läggas till att det finns insatser av flera olika Studio forum-medlemmar med här!

* Hellvalla Burn
Det finns nya grunder att spela gitarr till, skall bara finna inspiration till att göra låtarna rättvisa.

* Techno-metal
Har en låt mer eller mindre klar i ett techno-metal-projekt och håller nu på att göra om "Mikrofonkåt" i en version som skall passa in där. Hela idéen föddes egentligen för länge sedan när "Pain" blev poppis för några år sedan. Han presenterade sin musik som just "techno-metal" men det var en dålig definition enligt min förvirrade hjärna så då tänkte jag helt enkelt att jag får väl göra det som jag tycker att det skall låta då. Sagt och gjort... nästan. Två låtar på 6-7 år varav en är en cover - det är ju inte direkt så man känner att man överpresterar!

Mer att komma, hoppas jag!

0 Kommentarer


Recommended Comments

Det finns inga kommentarer att visa

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...