Jump to content
Annons
  • Studio Baggpipe i Skärmarbrink räddas – för tillfället

    Som Studio rapporterat om för ett par veckor sedan så var den klassiska ”EMI-studion”, numera Baggpipe, rivningshotad. Men efter en massiv namninsamling har exploateringsnämnden nu dragit tillbaka ärendet som skjuts på framtiden.

    Björn Olsberg

    BPS6228_Ny.thumb.jpg.4ef41a4f09bd7979710a9ef7d703944f.jpg

    Det ser alltså ut som att Baggpipe i Skärmarbrink får finnas kvar. I alla fall tills vidare. Den namninsamling som Studio skrev om gav på kort tid över 6 000 namninsamlingar vilket exploateringsnämnden lyssnade på. Nu fortsätter dialogen med fastighetsägaren om hur fastigheten kan vidareutvecklas och därmed är rivningshotet åtminstone tillfälligtvis undanröjt.

    Fram tills rivningshotet är helt undanröjt så fortsätter namninsamlingen. Du kan skriva på här: https://www.mittskifte.org/petitions/radda-den-legendariska-studion-i-skarmarbrink

    I denna klassiska Studio på Palandergatan i Skärmarbrink har flertalet av Sveriges största grupper och artister spelat in, samt många internationella världsnamn. Studion har nyligen gjort i ordning en minnesplats utanför huset för den nyligen bortgångne Marie Fredriksson från Roxette. Vi har nåtts av beskedet att alla som vill hylla Marie är varmt välkomna till platsen.

    Studio Baggpipes hemsida: http://baggpipe.com/


    Användarrespons

    Recommended Comments

    Det finns inga kommentarer att visa



    Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

    Du behöver vara medlem för att delta i communityn

    Bli medlem (kostnadsfritt)

    Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

    Bli medlem nu (kostnadsfritt)

    Logga in

    Har du redan en inloggning?
    Logga in här.

    Logga in nu

  • Studio nb_2_2.jpg

×
×
  • Skapa ny...