Jump to content
Annons
  • Så skapar du utrymme till mer tryck i basen (video)

    FREDAGSTIPSET: Om du tycker att det saknas tryck i basen när du mixar ditt projekt, kan du med enkla knep åtgärda det vid mixning. Jon Rinneby visar hur du kan tänka.

    Jon Rinneby

     

    Missa inte kommande fredagstips. Se till att gå in på vår Youtube-kanal och prenumerera samt klicka på klocksymbolen så blir du meddelad så snart vi publicerar nästa tips! Fredagstipset kommer ut varje fredag med undantag för sommar- och juluppehåll.

    Ställ gärna frågor eller kommentera artikeln i kommentarsfältet nedan, så spinner vi tillsammans vidare på ämnet. Eller om du hellre föredrar att diskutera om mixning i avdelningen "Diskussioner" på Studios forum här! (Tagga gärna foruminlägget med "mixning").

    Fredagstipset är en återkommande serie där Studios skribent Jon Rinneby varje fredag delar med sig av tips inom bland annat inspelning och mixning. Här hittar du tidigare videor och artiklar i serien Fredagstipset.

    Trevlig midsommar!


    Användarrespons

    Recommended Comments

    11 timmar sedan sa Tobias Mattsson:

    Så rätt! Något fler borde göra. Brukar muta allt med bas och kolla med mätare om det ligger nått lågfrekvent skräp och tar plats som alternativ. 

    Visst är det väl så. Ett väldigt enkelt knep för att rensa upp och samtidigt få lite perspektiv på tillvaron. BOTTEN och TOPPEN är helt enkelt toppen 🙂.

    Mvh Jon

    Redigerat av Jon Rinneby
    Link to comment
    Dela på andra sajter



    Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

    Du behöver vara medlem för att delta i communityn

    Bli medlem (kostnadsfritt)

    Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

    Bli medlem nu (kostnadsfritt)

    Logga in

    Har du redan en inloggning?
    Logga in här.

    Logga in nu

  • Studio nb_2_2.jpg

×
×
  • Skapa ny...